+ 86-17769937566

EN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Dinding Renovasi & Lukisan>Campuran Listrik

6167-1
6167-2
6167-3
1
2
3

850W Mixer Listrik Portabel Kanggo Cat Plastik Semen Beton Thinset-R6167

● Pasang operasi terus-terusan lan hemat daya kanthi tombol kunci.

● 1/2 output poros kanggo nyambungake bor langsung.

● Sikat akses eksternal kanggo kenyamanan lan umur motor luwih dawa.

● 未 标题 -4

  • fitur
  • specifications
  • aksesoris
  • skenario aplikasi
  • hubungi kita
fitur

● Kabel 2m kabel H05VV-F 2 * 0.75mm2, plug VDE

● Kacepetan variabel

● Kothak gir logam kanggo daya tahan lan umur dawa

● Motor torsi dhuwur sing kuat kanggo operasi biasa

● Awak sing entheng lan gampang supaya gampang digawa

R6167F-MANUAL

specifications
R6167R6169R6170
pro_01230V / 50Hz230V / 50Hz230V / 50Hz
pro_02850w1050W1050W
pro_030-500rpm0-550rpm0-580rpm
undefined111
undefinedM14x2M14x2M14x2

pro_06

pro_07

pro_08

52x37x34.5cm / 4 pcs (kothak warna)

19 / 20kgs (kothak warna)

1684/3492/4096 pcs (kothak warna)

57x31x30cm / 4 pcs (kothak warna)

18 / 19.5kgs (kothak warna)

2112/4376/5128 pcs (kothak warna)

57x44x35cm / 4 pcs (BMC)

22 / 23.5kgs (BMC)

1252/2640/3096 pcs (BMC)

aksesoris
  • undefined

    Wrench 17 # / 19 # / 22 #

  • undefined

    Dayung campuran

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
download tawaran kita ing format PDF
                               

jangkoan lengkap wis digawe ing format PDF!


DOWNLOAD SAIKI
KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat telpon utawa email. Disaranake sampeyan nggunakake formulir kontak!

  • Zona Industri Tenggara, Jalan Shuxi, Kabupaten Wuyi, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com