+ 86-17769937566

EN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Dinding Renovasi & Lukisan>Campuran Listrik

6170-2
6170-1
1
2
3
4

1050W Bor Mud Mixer Kanthi Spade Nangani lan Variabel Cepet Kanggo Ngebor lan Campuran-R6170

● Pegangan sisih multi arah kanggo kenyamanan pangguna.

● 1/2 output poros kanggo nyambungake bor langsung.

● Nyetel kacepetan kanthi muter setir.

未 标题 -4

  • fitur
  • specifications
  • aksesoris
  • skenario aplikasi
  • hubungi kita
fitur

● Kabel 2m kabel H05VV-F 2 * 0.75mm2, plug VDE

● Maju / ngalih mbalikke

● Kapasitas bor 13mm

● Pemicu kecepatan variabel kanthi tombol Lock-on kanggo operasi terus

● Pegangan D-mburi muter 360 °

R6170F-MANUAL

specifications
R6167R6169R6170
pro_01230V / 50Hz230V / 50Hz230V / 50Hz
pro_02850w1050W1050W
pro_030-500rpm0-550rpm0-580rpm
undefined111
undefinedM14x2M14x2M14x2

pro_06

pro_07

pro_08

52x37x34.5cm / 4 pcs (kothak warna)

19 / 20kgs (kothak warna)

1684/3492/4096 pcs (kothak warna)

57x31x30cm / 4 pcs (kothak warna)

18 / 19.5kgs (kothak warna)

2112/4376/5128 pcs (kothak warna)

57x44x35cm / 4 pcs (BMC)

22 / 23.5kgs (BMC)

1252/2640/3096 pcs (BMC)

aksesoris
  • undefined

    packing

  • undefined

    Wrench 17 # / 19 # / 22 #

  • undefined

    Dayung campuran

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
download tawaran kita ing format PDF
                               

jangkoan lengkap wis digawe ing format PDF!


DOWNLOAD SAIKI
KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat telpon utawa email. Disaranake sampeyan nggunakake formulir kontak!

  • Zona Industri Tenggara, Jalan Shuxi, Kabupaten Wuyi, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com