+ 86-17769937566

EN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Dinding Renovasi & Lukisan>Campuran Listrik

BR6228
1
4
5
3
2

18V Heavy Duty Motor Cement Concrete Handle Mixer Electric Stirrer Manual Bor Kecepatan Tinggi Cat Mesin Pencampuran-BR6228

● Optimun nglindhungi gagang wesi.

● Pasokan motor tanpa sikat kanthi cukup nglindhungi lan nglindhungi kakehan.

● Unit 2-gir sing gedhe lan kasar kanthi rasio paling luweh kanggo torsi kuat lan kacepetan sing bener kanggo macem-macem bahan.

未 标题 -4

  • fitur
  • specifications
  • aksesoris
  • skenario aplikasi
  • hubungi kita
fitur

● Pegangan sing dirancang IErgonomis kanthi genggeman alus nyuda rasa nyuda ekstra ekstrim

● Paket batere sisih kanggo nyuda panggunaan ing antarane batere lan mesin

specifications
BR6123BR6228BR6307BR6309
pro_0118v18v18v18v
pro_030-680rpm0-450 / 0-700rpm0-450 / 0-720rpm0-450 / 0-700rpm
undefined1122
undefinedM14x2M14x2M14x2M14x2

pro_06

pro_07

pro_08

43x31.5x28.5cm / 2 pcs (kothak warna)

15 / 16.5kgs (kothak warna)

1450/3000/3500 pcs (kothak warna)

43x31.5x28.5cm / 2 pcs (kothak warna)

15 / 16.5kgs (kothak warna)

1450/3000/3500 pcs (kothak warna)

41x39.5x33.5cm / 2 pcs (kothak warna)

15 / 16.5kgs (kothak warna)

1036/2148/2518 (kothak warna)

41.5x39.5x41cm / 2 pcs (kothak warna)

17 / 18kgs (kothak warna)

417/865/1014 (kothak warna)

aksesoris
  • undefined

    Wrenches

  • undefined

    Dayung campuran

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
download tawaran kita ing format PDF
                               

jangkoan lengkap wis digawe ing format PDF!


DOWNLOAD SAIKI
KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat telpon utawa email. Disaranake sampeyan nggunakake formulir kontak!

  • Zona Industri Tenggara, Jalan Shuxi, Kabupaten Wuyi, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com