+ 86-17769937566

EN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Dinding Renovasi & Lukisan>Campuran Listrik

RS6003
RS6003-1

Stand Mixer Beton-RS6003

● Bisa dilipat kanggo ngirit ruangan lan gampang digawa

● Kanggo nyetel sudhut ngadeg

未 标题 -4

  • fitur
  • specifications
  • skenario aplikasi
  • hubungi kita
fitur

● Bahan: poliamida (PA) lan pipa baja

● Finishing Baja: Dilapisi bubuk

specifications
RS6003

pro_06

pro_07

pro_08

106.7x28.2x20.3cm / 1 pcs (kothak warna)

16.5 / 18.5kgs (kothak warna)

459/950/1114 pcs (kothak warna)

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
download tawaran kita ing format PDF
                               

jangkoan lengkap wis digawe ing format PDF!


DOWNLOAD SAIKI
KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat telpon utawa email. Disaranake sampeyan nggunakake formulir kontak!

  • Zona Industri Tenggara, Jalan Shuxi, Kabupaten Wuyi, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com