+ 86-17769937566

EN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Dinding Renovasi & Lukisan>Campuran Listrik

BR3002-1
BR3002
2
3
1
4

Gunless Caulking Gun, Kit Ves Adhesive 20V, 20 Oz, 300Ml, Kanthi Baterai-BR3002

未 标题 -4

  • fitur
  • specifications
  • skenario aplikasi
  • hubungi kita
fitur

● Kasedhiya karo wadhah kartrij 360 derajat sing maksimal cocog karo kartrid 300ml.

● Fitur mbalikke otomatis mbantu nyuda tetes, sampah lan ngresiki.

● Lampu LED kanggo makarya ing papan sing peteng.

BR3002-MANUAL

specifications
BR3002
pro_0118V
pro_0330-480mm / min
undefined300ml

pro_06

pro_07

pro_08

48x38x30cm / 5 pcs (kothak warna)

16.5 / 18.5kgs (kothak warna)

2545/5270/6180 pcs (kothak warna)

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
download tawaran kita ing format PDF
                               

jangkoan lengkap wis digawe ing format PDF!


DOWNLOAD SAIKI
KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat telpon utawa email. Disaranake sampeyan nggunakake formulir kontak!

  • Zona Industri Tenggara, Jalan Shuxi, Kabupaten Wuyi, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com