+ 86 17769937566-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Rreth Nesh

Rreth nesh

Rreth nesh

BURLEY Tools, founded in 2006, has been producing and developing power tools for over a decade in China. With experience of exporting to EU, America, Australia, Middle East and Southeast Asia with customized, semiprofessional, professional products, we are now a leading power tool supply manufacturer in China.

                               

Our factory base covers 85, 000 square meters building area, and our manufacturing facilities are currently equipped with 13 assembly lines, specializing in electric mixers, drywall sanders, electric polishers, heat guns, impact drills and etc.. A team of 35 R&D professionals illustrates our commitment to further research and development.

                               

We provide our customers with comprehensive ODM services. We investigate and analyze our customers needs at the very beginning, and then conduct research and development on products based on the analysis, enabling us to design and develop the ideal power tools. With the ability to accept OEM order, our well-trained customer service department will provide you with a professional working procedure in accordance with international practice standard. We have obtained certificates such as GS, CE, EMC, as well as various EU standards and ETL for North American standards.

                               

Thank you for choosing Burley Tools, we will always commit ourselves to supplying our customers with consistent high quality products.

VR DISPLAY


Më mirë të kuptoni kompaninë tonë përmes VR

Historia jonë

ngjarjet kryesore të zhvillimit të markës

1996
1996

Burley Tools u krijua zyrtarisht. Dhe kryesore për të hartuar dhe prodhuar motor për mjetet elektrike.

2000
2000

Mjetet Burley fillojnë të projektojnë dhe prodhojnë vegla elektrike, përfshijnë mbajtës këndi, sharrë sharre, lustrues dhe armë nxehtësie, stërvitje ndikimi.

2005
2005

Zhvilloni me sukses një seri mikserash dhe vozitje mikserash, kryesisht për të siguruar tregjet e BE-së dhe Amerikës.

2009
2009

Projektimi dhe prodhimi DRYWALL SANDERS.

2011
2011

Kaloni në fabrikën e re me madhësinë e impiantit prej 7000m2. Krijoni një ndarje vetanake.

2014
2014

Mbërriti bashkëpunim me shumë marka të njohura dhe udhëheqës të shitësve me pakicë. Produktet e zgjerimit në zonën e rinovimit të shtëpive dhe ndërtesave.

2016
2016

Zgjeroni fabrikën e re dhe laboratori ynë i testimit 500m2 fillon të përdoret.

2020
2020

Mbani ZGJEDHJET E PRODUKTEVE TL Zmadhuar; PUNA T NEW REJA për të arritur më shumë kapacitet prodhues.

1996
2000
2005
2009
2011
2014
2016
2020

Fabrika jonë

Punëtoria e Kuvendit
Punëtoria e Kuvendit

E pajisur me 19 linja montimi dhe kapacitet prodhues 400000 copë. Gjithnjë e më shumë pajisje automatike janë përdorur në linjat e montimit.

Punëtori për injeksion plastik
Punëtori për injeksion plastik

Ne kemi një punëtor të kualifikuar, ekip me përvojë me përvojë të pasur dhe QC të përgjegjshëm.

Punëtori e Procesit të Makinerisë
Punëtori e Procesit të Makinerisë

E pajisur me 15+ makina CNT dhe 24+ mjete kontrolli dixhital. 230000 komplete në muaj.

Punëtori motorike
Punëtori motorike

Me njohuri të motorëve që nga viti 1996. 7 linja rotori dhe 5 linja statori.350000 grupe në muaj.

Depo
Depo

Depo 20000㎡ me kapacitet ngarkimi prej 150000 copë për produktet e gatshme.

Punëtori me vozitje
Punëtori me vozitje

100000 copë vozis në muaj, 150000 vendos motor të rrallë në muaj për produktet kryesore, 10000 komplete prerja me lazer e pjesëve jostandarde në muaj.

Laborator testimi
Laborator testimi

Laboratori i testimit 500㎡ është i aftë të bëjë rritjen e temperaturës EMC ROHS Test i plakjes për grimcat plastike etj.,

Rajonet e shitjeve

Produktet e eksportuara
68+

Vendet dhe rajonet


Vende të nxehta

Certifikata jonë