+ 86 17769937566-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Lajme>Kompania News

Kontroll vjetor fizik i stafit

Views:136 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-08-20 Origjina: Faqja

Burley vazhdimisht i kushton shumë rëndësi shëndetit të punonjësve. Si të sigurohet shëndeti fizik dhe mendor i stafit dhe të bëhet pjesëmarrja e tyre në punë më e këndshme, ka qenë gjithmonë shqetësimi më i madh i drejtuesve të kompanisë. Në mënyrë që të mbrojë dhe promovojë shëndetin e punonjësve, kompania organizoi ekzaminimin fizik të stafit në pesë grupe nga 20 gusht deri më 22 gusht 2020.

6