+ 86 17769937566-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Lajme>Kompania News

Parandalimi epidemik dhe rifillimi i prodhimit

Views:141 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-02-05 Origjina: Faqja

Në përgjigje të epidemisë, kompania ka miratuar një sërë masash për të siguruar parandalimin dhe kontrollin e epidemisë dhe rifillimin e prodhimit. Që nga rifillimi i punës në 17 Shkurt, kompania ka zbatuar në mënyrë rigoroze sistemin e parandalimit dhe kontrollit të epidemisë. Përveç dezinfektimit të rregullt të fabrikës dhe testimit të temperaturës, ajo gjithashtu ka dërguar personel të veçantë për t'u regjistruar në portën e fabrikës, dhe kryerjen e testimit të temperaturës dhe dezinfektimin e duarve dhe këmbëve për personelin që hyn dhe del për të siguruar parandalimin dhe kontrollin e epidemisë në vend.

Burley gjithashtu organizoi rifillimin e punës në përputhje të plotë me kërkesat e qeverisë, kontaktoi në mënyrë proaktive punonjësit dhe trajtoi të gjitha kartat e kalimit për punonjësit për t'i ndihmuar ata të ktheheshin në kompani pa probleme. Në të njëjtën kohë, punonjësit e kompanisë paguhen në përputhje me sistemin e kompanisë pavarësisht nëse ata janë në detyrë apo në izolim. Punëtorëve në detyrë iu është siguruar një muaj dhomë dhe bord pa pagesë, dhe janë ndryshuar nga orizi origjinal në fuçi dhe ushqimi në kuti, të cilat do të mblidhen nga të gjitha punëtoritë dhe departamentet.

Aktualisht, numri i punonjësve që kthehen në kompani ka arritur në 60%, dhe shumica e punëtorive të prodhimit kanë rifilluar prodhimin. Prodhimi i kompanisë bazohet kryesisht në porosi të bëra përpara nxitimit, dhe vlerësohet se kapaciteti i mëparshëm i prodhimit do të rikthehet deri më 25 shkurt. Në kohën e ardhshme, Kompania jonë do të organizojë prodhimin ndërsa siguron sigurinë dhe do të japë më shumë kontribute në zhvillimin shoqëror.

4