+ 86 17769937566-

EN
Të gjitha kategoritë

Mjetet BURLEY

Tools BURLEY, e themeluar në 2006, ka prodhuar dhe zhvilluar mjete elektrike për mbi një dekadë në Kinë. Me përvojën e eksportit në BE, Amerikë, Australi, Lindjen e Mesme dhe Azinë Juglindore me produkte të personalizuara, gjysmëprofesionale, profesionale, ne tani jemi një prodhues kryesor i furnizimit me mjete elektrike në Kinë.

Shitje Hot

R7303

vetë-vakum (shirit i lehtë)
sander orbital

R7303
R7303
Tregu për 68 Vende

Hasshtë bërë një bazë e rëndësishme furnizimi për të furnizuar marka të njohura të mjeteve elektrike në botë.

Tregu për 68 Vende

Qendra e Lajmeve