+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Alat-alat Kakuatan Umum>Angle coét

M3102D
1
2
3

1200w Panjang Pakem Angle Grinder Kalayan Constant Speed-M3102D

● Tombol konci spindle pikeun gampang ngarobah disk.

● Penjaga pelepasan gancang anu lengkep tiasa diatur.

● Indikator kakuatan pikeun tujuan kaamanan.

● Kacepetan variabel pikeun aplikasi anu béda.

1606975649218025.png

  • Fitur
  • spésifikasi
  • asesoris
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● gagang panjang.

● Penjaga roda alat-kirang pikeun pangaturan anu gancang sareng gampang.

● Konci spindle pikeun gampang ngarobah roda.

● Indikator daya-on.

● kagancangan konstan.

● Disc Dia: 115mm / 125mm.

● Aplikasi lega: Seueur dianggo pikeun motong, ngagiling, ngadégdég sareng teyeng karat dina sababaraha bahan, sapertos papan, logam, ubin, sareng pipa.

spésifikasi
M3101D
pro_01230V / 50HZ
31200W
1605249600630992.png5000-10000 / mnt6000-12000 / mnt
1115mm / 125mm / 150mm

pro_06

pro_07

pro_08

44.5 × 34.5 × 27cm / 6 pcs (kotak warna)

15 / 16.5kgs (kotak warna)

4080/8424/9939 pcs (kotak warna)

asesoris
  • undefined

    Spanner

  • undefined

    Sisi hanle

skenario aplikasi
  • undefined
  • undefined
  • undefined

                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com