+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>wartos>News Company

Ujian Fisik Staf Tahunan

Tampilan:136 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-08-20 Asalna: Situs

Burley teras-terasan ngagentoskeun pentingna kaséhatan pikeun karyawan. Kumaha carana mastikeun kasihatan fisik sareng méntal staf sareng ngajantenkeun partisipasi na di damel langkung pikaresepeun sok janten perhatian anu paling hébat ti para pamimpin perusahaan. Dina raraga nangtayungan sareng ngamajukeun kaséhatan karyawan, perusahaan ngayakeun pamariksaan fisik awak dina lima angkatan ti Agustus 20 dugi ka 22 Agustus 2020.

6