+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>wartos>News Company

Pencegahan épidemik sareng kumbuh produksi

Tampilan:141 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-02-05 Asalna: Situs

Salaku réspon kana épidemik, perusahaan parantos nyoko kana sababaraha ukuran pikeun mastikeun pencegahan épidémik sareng kontrol sareng neraskeun produksi. Kusabab dilanjutkeun padamelan di 17 Pébruari, perusahaan parantos nerapkeun ketat sistem pencegahan sareng kontrol wabah. Salaku tambahan pikeun disinféksi pabrik sareng pengujian suhu anu biasa, éta ogé ngintun tanaga khusus pikeun ngadaptar di gerbang pabrik, sareng ngalaksanakeun uji coba suhu sareng nyiksa leungeun sareng kaki kanggo personil anu lebet sareng kaluar pikeun mastikeun pencegahan sareng pangendalian épidemi.

Burley ogé ngatur deui padamelan saluyu sareng sarat pamaréntahan, sacara proaktif ngahubungi karyawan, sareng nanganan sadaya kartu pass kanggo karyawan pikeun ngabantosan aranjeunna balik deui ka perusahaan kalayan lancar. Dina waktos anu sami, karyawan perusahaan dibayar sesuai sareng sistem perusahaan henteu paduli naha aranjeunna tugas atanapi diasingkeun. Pagawe anu tugas parantos dipasihan kamar sareng dewan gratis sasasih, sareng dirobih tina béas asli sareng tuangeun kana kotak, anu bakal dikoléksi ku sadaya bengkel sareng departemén.

Ayeuna, jumlah karyawan anu balik ka perusahaan parantos ngahontal 60%, sareng kaseueuran bengkel produksi parantos neraskeun produksi. Produksi perusahaan utamina dumasarkeun kana pesenan anu disimpen sateuacan rurusuhan, sareng diperkirakeun yén kapasitas produksi samemehna bakal disimpen deui ku Pébruari 25. Dina waktos anu payun, Perusahaan kami bakal ngatur produksi bari mastikeun kasalametan sareng masihan langkung seueur sumbangan pikeun pangwangunan sosial.

4