+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Tembok réparasi & Lukisan>Drywall Sander

R9303

Listrik Sprayer Sprayer Spray Gun, Mesin Nyemprot Tekanan Tinggi, 3000 PSI 850W Power Lukisan Spray Gun-R9303

未 标题 -4

  • Fitur
  • video
  • spésifikasi
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● Aliran cet kontrol: tekanan pinuh adjustable pikeun masihan anjeun kadali pamungkas aliran cet pikeun ukuran proyék naon.

● PÉSÉS PÉSÉT UNTHINNED: ProX Stainless Steel Piston Pump ngamungkinkeun anjeun nyemprotkeun cet anu henteu nganggo tekanan tinggi.

● SPRAY LANGSUNG DARI BUKSA CUKUR: Tabung sedotan anu fleksibel ngamungkinkeun anjeun nyemprot langsung tina émbér 1 atanapi 5 galon cet.

● LAYAR proyék langkung unggal taun: Saran panggunaan taunan dugi ka 300 galon per taun.

● CEPAT JEUNG GAMPANG BERSIHAN: PowerFlush Adapter nyambung ka selang kebon pikeun beberesih kalayan gancang sareng gampang.

● idéal pikeun imah carita MULTI: Tiasa ngadukung dugi ka 150 ft selang cet masihan anjeun jangkauan tambahan pikeun padamelan anjeun.

● PELAYARAN TERUS: RAC IV Tip Tip ngamungkinkeun anjeun ngabalikeun tip nalika disumbat supados tetep anjeun nyemprot.

video

spésifikasi
R9303
pro_01230V / 50Hz
pro_028500W
undefined2100ml / mnt

pro_06

pro_07

pro_08

40 × 40 × 50cm / 1 pcs (kotak warna)

21 / 22kgs (kotak warna)

350/725/850 pcs (kotak warna)

skenario aplikasi
  • undefined
  • undefined
  • app03
                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com