+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Tembok réparasi & Lukisan>Campuran Listrik

R6305-1
1
2
3
4

1220W / 1400W Listrik Mortar Mixer Genggam Beton Semén Plester, Adjustable 2 Level / Variable Speed ​​Mixer Machine Kalayan 120Mm / 140Mm Mixing Paddle-R6305

● Kacepetan variabel

● Kaamanan / pareuman kaamanan ku tombol konci pikeun operasi anu teras-terasan

● Pakem anu dirancang sacara ergonomis

● Kotak gear anu kuat ku motor torsi tinggi anu kuat

未 标题 -4

  • Fitur
  • spésifikasi
  • asesoris
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● 2m kabel PVC H05VV-F 2 * 1.0mm2, colokan VDE

● Jenis pelindung: Isolasi ganda

● Kelas pelindung: kelas II

● Campur ngawelah (Ø maks.): 120mm / 140mm

● Volume campuran: 80L / 120L

spésifikasi
R6305
pro_01230V / 50Hz230V / 50Hz230V / 50Hz
pro_021220W1400W1600W
pro_030-800rpm0-800rpm180-480 / 300-750rpm
undefined222
undefinedM14x2M14x2M14x2

pro_06

pro_07

pro_08

38.5x31.5x40cm / 2pcs (kotak warna)

12 / 13.5kgs (kotak warna)

1166/2390/2804 pcs (kotak warna)

38.5x31.5x40cm / 2pcs (kotak warna)

12 / 13.5kgs (kotak warna)

1166/2390/2804 pcs (kotak warna)

38.5x31.5x40cm / 2pcs (kotak warna)

12 / 13.5kgs (kotak warna)

1166/2390/2804 pcs (kotak warna)

asesoris
  • undefined

    Tombol

  • undefined

    Ngawelah ngawelah

skenario aplikasi
  • app01
  • undefined
  • app03
                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com