+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Alat-alat Kakuatan Umum>Pangaruh Pangebaran

R8502A

550W Variabel-gancang Ngabalikeun Drywall obeng-R8502A

1606975649218025.png

  • Fitur
  • spésifikasi
  • asesoris
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● Pakem lemes pikeun operasi hemat sareng hemat énergi.

● Kecepatan variabel pikeun nyocogkeun ka sarat anu béda dina aplikasi anu béda.

● Puterkeun cincin plastik pikeun nyaluyukeun jero jero

spésifikasi
R8502A
pro_01230V / 50HZ
3500W
1605249600630992.png4200r / mnt

pro_06

pro_07

pro_08

59 × 37 × 24.5cm / 10 pcs (kotak warna)

20.5 / 21.5kgs (kotak warna)

5230/10840/12710 (kotak warna)

asesoris
  • undefined

    Pakem samping

  • undefined

    Ngukur jero

skenario aplikasi
  • undefined
  • undefined
  • undefined

                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com