+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>wartos>News industri

Ujang adil CANTON

Tampilan:145 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2019-09-28 Asalna: Situs

Kukituna kami ngahargaan pisan pikeun ngundang anjeun nganjang ka stan kami di 126th Spring Canton Fair 2019 di Guangzhou ti 15 Oktober dugi ka 19 Oktober, 2019.

Perusahaan: ZHEJIANG BURLEY TOOLS CO., LTD. 

No Booth.: 16.2C39-40 Tempat: Guangzhou, Cina 

Tanggal: 15 Oktober dugi ka Oktober 19th, 2019 

Produk Utama: Mixer Listrik, Drywall Sander, Polisher Listrik, Gun Panas, Dampak Bor, Band Saw, Cut-off Saw, Angle Grinder, cutter Marmer sareng sajabina. Mobile: 86-15868991461

Upami anjeun badé sumping sareng didatangan kami, punten haturkeun tetep wartoskeun.

2