+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Alat-alat Kakuatan Umum>Multi Parabot

BR5120-1
2
3
1

Alat Oscillating Cordless, 400W Oscillating Multi Alat Sareng Sudut osilasi 4 °, Variabel Gancang Gancang Ngarobih Aksesoris System-BR5120-1

1606975649218025.png

  • Fitur
  • spésifikasi
  • asesoris
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● Cocog pikeun detil sareng ngarengsekeun padamelan.

● Maksimum 400W kalayan 4 °.

● Disayogikeun ku aksésoris anu béda-béda pikeun aplikasi sanding, motong, kerok jsb.

● Kit saluran ékstraksi lebu anu tiasa dicandak sayogi.

BR5120-1-MANUAL

spésifikasi
BR5120-1
pro_01230V / 50HZ
3400W
1605249600630992.png10000-20000r / mnt
13 °

pro_06

pro_07

pro_08

33 × 25 × 26.5cm / 6 pcs (kotak warna)

12 / 13kgs (kotak warna)

4032/6976/9888 pcs (kotak warna)

asesoris
  • undefined

    Pitunjuk motong Stragight

  • undefined

    Pamotong bunderan

  • undefined

    Adaptor Vac

  • undefined

    Kumpulkeun rengkuh

  • undefined

    Collet (1 / 4,1 / 8,1 / 16)

skenario aplikasi
  • undefined
  • undefined
  • undefined

                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com