+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Imah>produk>Automotive>Polisher

R7186
1
2
3

10-Inci Dual Aksi Acak Orbital Car Buffer Polisher Waxer, Kabel Daya 10Ft, Kacepetan Variabel, Sareng Bonet Pad Polisher sareng Sarung Tangan-R7186

● Gampang ngageserkeunana sareng mareuman saklar.

1606975649218025.png

  • Fitur
  • video
  • spésifikasi
  • asesoris
  • skenario aplikasi
  • taros Kami
Fitur

● Ngagunakeun solusi anu sampurna pikeun ngagosok cat, bérés permukaan, waxing sareng turun.

● Kecepatan variabel pikeun nyocogkeun pikeun aplikasi anu béda.

● Anti anti debu ngalihkeun pikeun mastikeun umur langkung lami.

● Desain pikaresepeun sareng ergonomis pikeun kanyamanan pangguna.

● Pakem lemes pikeun panggunaan anu tiasa dicangkokkeun.

● Kalayan bolu tina 3 lapisan kanggo hasil polesan anu langkung saé sareng waktos hirup anu langkung lami.

video

spésifikasi
BR7186
pro_01230V / 50Hz
undefined12oW
pro_033200rpm
undefined240mm
25mm

pro_06

pro_07

pro_08

52 × 52 × 26cm / 4 pcs (kotak warna)

11 / 12kgs (kotak warna)

1592/3296/3868 pcs (kotak warna)

asesoris
  • undefined

    Polishing Bonnet

skenario aplikasi
  • undefined
  • undefined
  • undefined
                       
unduh tawaran kami dina format PDF
                               

kisaran lengkep kami parantos didamel dina format PDF!


ngundeur AYEUNA
TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten ngahubungi kami ku telepon atanapi e-mail. Kami ngadorong anjeun nganggo formulir kontak!

  • Zona Industrial Kidul-Wétan, Jalan Shuxi, Wuyi County, Zhejiang
  • + 86-579-87869210
  • + 86-17769937566
  • burley@burleytools.com