+ 86-17769937566

EN
sadaya Kategori

Alat-alat BURLEY

BURLEY Tools, diadegkeun dina 2006, parantos ngahasilkeun sareng ngembangkeun alat listrik langkung ti dasawarsa di Cina. Kalayan pangalaman ngekspor ka EU, Amérika, Australia, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara kalayan produk-produk propésional, semiprofessional, propésional, urang ayeuna mangrupikeun produsen alat suplai kakuatan anu kawéntar di Cina.

panas Sale

R7203

vakum diri (strip light)
coét témbok

R7203
R7203
Pasar Ka 68 Nagara

Éta parantos janten basis pasokan anu penting pikeun nyayogikeun mérek terkenal alat-alat listrik di dunya.

Pasar Ka 68 Nagara

News Center